Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία

Σε φάση ανασυγκρότησης και χάραξης νέας στρατηγικής έναντι της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ. βρίσκονται οι «δελφίνοι» και οι αμφισβητίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα οι ζυμώσεις τους είναι έντονες, μετά την αρχική «παγωμάρα» και αποσυσπείρωση που παρατηρήθηκε μετά τις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Επιτροπής και της ανάδειξης των νέων οργάνων του κόμματος, αλλά και τη σαφή δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά ότι δεν παραιτείται.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε να εξουδετερώσει και το σενάριο περί δρομολόγησης από τον ίδιο των διαδικασιών διαδοχής, εάν ομαλοποιηθεί η κατάσταση: «Τι με ρωτάτε; Βλέπετε τη χώρα να πηγαίνει σε ‘‘εξομάλυνση’’; Ή μήπως οι αβεβαιότητες και οι αγωνίες κορυφώνονται μέρα με τη μέρα; Όπως έχω πει πολλές φορές, ‘‘ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου’’. Αλλά και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ούτε τη χώρα, ούτε την παράταξη σε τόσο δύσκολες στιγμές».

Α είσαι και καλόπαιδο! Μα τι... γλυκούλης! Γι αυτό βρε δεν παραιτείσαι; Για να μην ρίξεις τη χώρα στα βράχια;;; Εδώ έχεις καταστρέψει ολόκληρο κόμμα! Άντε πάρε πόδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου